سرپرستی روزنامه اقتصادی آسیا در مشهد
  • جشن تولد لامبورگینی با "میورا اونتادور"
  • ساخت و تغییر پروفایل های مختلف در اندروید با Profile manager
  • خودروهای ارزان سوزوکی کیفیت یا تسخیر بازار
  • سیاستهای ویژه برای فروش محصولات پژو در ایران
  • فیشهای حقوقی و آدرسهای اشتباه
  • ضعف نظارت وزارت صنعت بر خودروسازان!
  • مشاور وزیر صنعت : قرارداد سیتروئن با ساپیا مبارک است
  • مرسدس کلاس E کوپه در حال تست با پوشش استتاری
  • تولید ۲ مدل سواری متوقف شد
  • تولید ۲ مدل سواری متوقف شد
  • حق ۴۹۰هزار کارگر در جیب ۱۶ مدیر دولتی
  • نیازمند یک خط اعتباری برای جذب سرمایه گذار و آغاز پروژه هستیم/ براساس حمایت های قطعی، می توانیم برنامه زمانبندی اعلام کنیم
  • آغاز طرح ضیافت ماه مبارک رمضان در خراسان رضوی
  • رسوایی میتسوبیشی درباره میزان مصرف سوخت، مربوط به خودروهای ژاپنی است نه آمریکایی
  • رسوایی میتسوبیشی درباره میزان مصرف سوخت، مربوط به خودروهای ژاپنی است نه آمریکایی
  • نویسنده کتاب موج سوم، درگذشت
  • پیامدهای رسمی گوگل و آمازون در ایران
  • برج سلمان مشهد در آتش سوخت
  • تست cs35 در کاشان/شاسی بلندی متفاوت که در سایپای کاشان مونتاژ می شود
  • کدخبر: 2110

    تولید نان سنتی با تکنولوژی نوین در صنعت پخت نان مشهد

    رییس اداره نظارت و بازرسی سازمان صنعت، معدن و تجارت استان همدان، صنعت پخت نان در مشهد را صنعتی نوین دانست که به پخت نان سنتی می پردازد.

    به گزارش آسیا، علیرضا شجاعی در بازدید کارگروه شورای آرد و نان استان همدان از صنعت پخت نان در مشهد، گفت: گرایش مردم به نان سنتی در حال کاهش است زیرا تقاضاها به سمت اغذیه و سیستم های جدید تغذیه می رود.

     

    وی با اشاره به اهمیت نان به عنوان ضروری ترین نیاز زیستی و تغذیه ای انسان، افزود: برای تولید نان باید از دستگاه هایی با کاربرد علمی و بهینه ساز استفاده کنیم که راندمان و کیفیت نان را بالا ببرد.

     

    شجاعی تکنولوژی صنعت پخت در مشهد را یک تکنولوژی بهتر و برتر برای تامین نان معرفی کرد و گفت: ما در همدان از این تکنولوژی و دستگاه های مورد نیاز برای مجتمع های نان خود، استفاده خواهیم کرد تا نان سنتی را با بهبود کیفیت تولید کنیم.

     

    وی ادامه داد: با توجه به بازدیدهایی که از صنایع پخت در استان های دیگر داشتیم، این صنعت در مشهداز کیفیت و برتری بیشتری برخوردار است.

     

    در ادامه این بازدید مسئول شورای آرد و نان استانداری همدان، گفت: ما در استان خودمان قصد داریم صنعت پخت مشهد را جذب کنیم چون به دنبال تولید نان با کیفیت و بهره برداری بالاتری هستیم که ارزش غذایی نان هم حفظ شود.

     

    نیکزادی تصریح کرد: صنعت برتر پخت در مشهد توانسته سنت و مدرنیته را باهم حفظ کند و با کیفیت مطلوب نان تولیدی را در اختیار مردم بگذارد که این امر سبب شده بازارهای همدان از این صنعت استقبال کند.

     

    معاون بازرگانی شرکت غله و خدمات بازرگانی منطقه 13 استان همدان و کردستان در ادامه گفت: در این بازدید دستگاه هایی مشاهده شد که علاوه بر شکیل بودن، توانسته به کاهش مصرف انرژی و بهره وری بیشتر نیز کمک کند.

     

    علی رحمانی فر، افزود: این دستگاه ها در کنار تولید مناسب و رعایت بهداشت، فضای کمتری را نیز اشغال می کند.

     

    وی خاطرنشان کرد: برای تحول و بهبود کیفیت تولید نان از فعالیت و تجربه تولیدکنندگان صنعت پخت مشهد استفاده خواهیم کرد.

    کلید واژه ها
    صنایع پخت نان مشهد
    نظرات
    اولین نظر را شما ارسال کنید. اولین نظر را شما ارسال کنید. اولین نظر را شما ارسال کنید. اولین نظر را شما ارسال کنید. اولین نظر را شما ارسال کنید. اولین نظر را شما ارسال کنید. اولین نظر را شما ارسال کنید. اولین نظر را شما ارسال کنید. اولین نظر را شما ارسال کنید. اولین نظر را شما ارسال کنید. اولین نظر را شما ارسال کنید. اولین نظر را شما ارسال کنید. اولین نظر را شما ارسال کنید. اولین نظر را شما ارسال کنید. اولین نظر را شما ارسال کنید. اولین نظر را شما ارسال کنید. اولین نظر را شما ارسال کنید. اولین نظر را شما ارسال کنید. اولین نظر را شما ارسال کنید. اولین نظر را شما ارسال کنید. اولین نظر را شما ارسال کنید. اولین نظر را شما ارسال کنید. اولین نظر را شما ارسال کنید.
    ارسال نظر



    مطالب مرتبط